понеделник, 18 април 2011 г.

Философия на "LR Health and Beauty Systems"

Визията на "LR Health and Beauty Systems"
Желанието на компанията  е да я приемат като професионален партньор, който предлага висококачествени продукти за здраве и красота на атрактивни цени и маркетинг план, който улеснява личния успех.
Дългът на "LR Health and Beauty Systems"- ние спазваме обещанията си
Обещаваме Ви, че с нас вие ще имате възможността да водите по-добър начин на живот! За нашите клиенти това означава, че могат да се почувстват по-добре и да имат по-красив външен вид, използвайки продуктите ни. За сътрудниците ни това означава, че подкрепяме всички, които желаят да работят с нас и им даваме възможност да променят живота си.

Ценностите на LR:
Равновесие
Вярваме в равновесието като цяло. Чувството за добро здраве, усещането за икономическа стабилност и съзнанието, което има всеки един от нас по отношение на здравословното хранене и грижата за себе си – правилното равновесие е много важно!!!

Доверие
Мрежата ни, която се състои от Сътрудници по продажбите и Клиенти се основава на доверие. За да постигнем целта, е необходимо доверие към продуктите ни, вяра в нашата философия, както и доверие между сътрудниците ни.

Мотивация
От един малък бизнес, състоящ се от 1-2 служители се превърнахме в световноизвестна преуспяваща компания. Всичко това постигнахме, давайки различни възможности на хората да направят живота си по-добър.
Ше продължаваме да го правим и занапред!

Няма коментари:

Публикуване на коментар