Блог на независим сътрудник на "LR Health and Beauty Systems". Използвани са някои от авторските материали относно продуктовата гама, качени на официалната страница, защото дават най - пълна информация.

понеделник, 30 декември 2013 г.

Дамските парфюмни линии на LR Health and Beauty systems като начин на живот

Откакто съм в LR Health and Beauty Systems използвам единствено техните парфюми, душ гелове и лосиони за тяло, защото не само ми харесват, а и ги смятам за моите си. Ароматите са уникални, хидратират и енергизират кожата много добре. Създават ми усещане за комфорт, а съм ползвала доста - и масови, и професионални, защото обичам хубавите неща във всяко отношение.
 Има няколко парфюмни линии, които на мен са ми любими: Rockin' Romance на Sarah Conner, Dreams на Heidi Clum, Lovingly на Emma Willis, наричат го още дамския аромат, създаден от Bruce Willis, Marbella от класическите аромати, Harem от по-скъпите парфюм с марката на компанията.
- Rockin'Romance е свежа и не твърде тежка парфюмна линия на Сара Конър, която е подходяща за всички поводи и трайността на парфюма, съдейки по мен е около 8 часа. При употреба на душ-гела и лосиона за тяло кожата се енергизира.  Цената на парфюм е 54,90 лв. за 50 ml,  което считам, че е чудесна цена предвид това, че се използват предимо ароматни масла без стабилизатори и излишни разходи за рекламна опаковка. Лосионът за тяло е с енергизиращо действие освен хидратация.
В специализираните магазини най- евтините маркови и хубави, поне за мен, парфюми стартират от 80 лв нагоре. За сътрудници дори излиза още по-евтино, а качеството е същото.
- Dreams е романтична, лека и сладникава парфюмна линия, вдъхновена от Хайди Клум, която има още два аромата в LR Health and Beauty systems. Аромата е подходящ по-скоро за ежедневието, отколкото за вечерни излизания. Към парфюма отначало нямаше крем за тяло, но в последствие беше създаден такъв. Лосионът има златисти частици и освен хидратиращото действие на кожата, придава и лек, дискретен блясък, защото всяка жена е звезда. Парфюмът Dreams Струва 76,90 лв. за 50 ml, която цена считам отново, че е доста прилична в сравнение с други парфюми на Heidi Clum, която се е снимала на опаковката и дефакто прави рекламата на съответния аромат.
- Lovingly на Ема Уилис, съпругата на Брус Уилис е също лек аромат, подходящ по-скоро за ежедневие и ваканция, отколкото за вечерни излизания.  Той създава феирично усещане. Лосионът за тяло има по-скоро хидратиращо действие и със силен аромат, който попива в кожата. Тази женска парфмна линия е създадена от Брус Уилис, който си има свой аромат в LR Health and Beauty Systems. Тя е направена с цел да покаже любовта му към Ема и като подарък за нея.
- Marbella е един от шестте дамски класически аромати на LR Health and beauty systems. Към всеки такъв има душ гел. Тези парфми струват по 32,90 за 50 мл. Определено няма такива цени. Като се закупи комплект, който излиза по-евтино отколкото само една част от него, може да се изкарат около 3 месеца. Няма други такива цени. Самата Marbella е тежък аромат и е подходяща за вечерни излизания  или пък за жени, коит обичат такива аромати.
- Harem е най-тежкия дамски парфюм на компанията и мой любим, защото аз обичам тежки аромати. Той е подходящ за вечерни излизания. Някои познати какзват, че е подходящата добавка за имидж на "фатална жена". Много силен аромат, издържа до 10 часа. Цената му е 54,90 лв. за 50 мл. Тази година преди Коледа от LR Health and Beauty Systems пуснаха лимитирана серия душ гел и лосион за тяло към него на име "Oriental Secrets", които аз веднага си поръчах и си направих лична парфюмна линия, ако може да го нарека така.

Има и множество други дамски парфюми на LR Health and Beauty Systems, сред които "Femme Noblesse" на Ирис Бербен, но тези, които изброих харесвам и ползвам, другите съм ги подарявала на близки хора и са ги поръчвали клиенти.
 Като цяло силата на дамските парфюми на компанията се крие в това, че тя предлага същото качество на по-ниски цени и без да залага на разходи за реклама. Директната препоръка "от уста на уста" е най-работещото нещо в света на бизнеса. Но за да я има, следва да се предлага оптимално качество и цена за съответния продукт.
За себе си не смятам да си сменям в близкото бъдеще ползваните парфми, защото тези на LR Health and Beauty Systems по мое мнение са най-добрия вариант като цена, аромат, трайност и качество на продукта.

При още отзиви ще допълвам статията.

Няма коментари:

Публикуване на коментар