Блог на независим сътрудник на "LR Health and Beauty Systems". Използвани са някои от авторските материали относно продуктовата гама, качени на официалната страница, защото дават най - пълна информация.

четвъртък, 15 януари 2015 г.

Как работи 28-дневната програма за отслабване Figuactiv Body Mission?

Във връзка с новата 28-дневна програма за отслабване на  LR Health and Beauty Systems е важно да се знае как точно работи тя.
Първо се поставя цел за желано тегло, което да дава съответната мотивация за постигането й. Целите, както често казвам и пиша е важно да са малки и постижими, защото това е ключът към Голямото нещо, образно казано. Определят се  и етапите, за които да се работи, например след седмица  е първи етап, втори и т.н.
Второ, започнете програмата със съзнание и воля да я спазвате за всичките 28 дни. Същността на програмата е да се заместят  две от три отделни хранения с продукти от серията  Figuactiv. Блокчетата  от серията се хапват когато сте в движение, а топлата супа с различни вкусове е подходяща за напрегнат ден на работа или вечер в къщи. Шейковете Figuactiv заменят успешно закуската  а билковият чай е идеален за пиене между храненията и така човек не се чувства гладен.
Трето, малките успехи от 28-дневната програма се виждат сравнително бързо, но както се знае, за всеки човек е индивидуално. Не забравяйте да се поздравите за постигнатата победа и малка цел към Отслабването без йо-йо ефект.
Ето един примерен ден за това как работи програмата. Сутрин за по-бързо се пие шейк Figuactiv, който дава енергия. На обед  е добре да се хапва нещо питателно в почивката, добър вариант е супата Figuactiv, която се предлага в различни вкусове. Между храненията се пие чай Figuactiv,  за да се намали чувството на глад. Между обедното и вечерното хранене, ако на човек му се хапва нещо, е добре да се вземе  Figuactiv Line. Този продукт е много богат на фибри и спомага за издържането до следващото хранене. Вечер се хапва готвена храна и е добра да се пие протеинова напитка. Така общо взето минава деня с продуктите Figuactiv без човек да освирепява от глад и да не се чувства като на принудителен хранителен режим, което си е доста отблъскващо, поне според мен.
Допълнителен помощник при 28-дневната програма за отслабване Figuactiv е хранителната добавка ProBalance,  тъй като по време на диета в организма могат да се създадат условия за свръхкиселинност. А този продукт помага за поддържането на алкално - киселинния баланс и за по-добро благосъстояние.
28-дневната програма включва и  Online Diet Manager, който помага за следенето на теглото и прогреса в постигането на целевите килограми. При поръчка на цялата програма, се изпраща персонален код за достъп в http://www.body-mission.com
Също така програмата Figuactiv Body Mission включва ръководство за осъществяване, продукти по ваш избор: 2 вида шейка по избор, 1 супа по избор, 1 Vital, 1  опаковка от 6 бр. блокчета по избор, 1 брой билков чай, 1 бр. протеинова напитка, 1 бр. ProBalance и един шейкър.
И така, ако сте взели решение да опитате този метод на отслабване, Успех! При възникнали въпроси може да се свържете с мен по електронна поща или социалната мрежа, които са посочени в Контакти.

Няма коментари:

Публикуване на коментар