петък, 2 януари 2015 г.

Нова година, нови продукти

Брошура Януари 2015
Здравейте!

С изминалите празници се натрупаха и излишни килограми. С настъпването на Новата година е време и за Ново начало и Нов облик. Затова през януари от LR Health and Beauty Systems предлагат пълна отслабваща програма за 28 дни с доказалите се като лидер в качеството  и ефективността си продукти Figuactiv. В тази връзка за Новото Аз и свалянето на килограмите се появи и новия, елегантен аромат на уникалния топ модел Каролина Куркова за дамите. Не са забравени и господата - обновената серия Ocean'Sky създава още по-силно чувство на свежест и енергичност през дните на новата 2015 г.
За тези, които искат по-отрано да се подготвят за Св. Валентин LR Health and Beauty Systems  предлагат и уникален аромат  "Be my Valentine".
  Тази година компанията навършва 30 години от създаването си и по този повод се появи  юбилейно предложение.
Само през януари цената на крем за лице с Алое вера и прополис се предлага на доста ниска цена. Самият крем е подходящ за чувствителна и увредена кожа. Може да се ползва като дневен и нощен крем. Подходящ е за всяка възраст, но продуктът е основно с подхранващо и успокояващо действие. Брошурата за януари 2015 може да видите тук.

Няма коментари:

Публикуване на коментар