Блог на независим сътрудник на "LR Health and Beauty Systems". Използвани са някои от авторските материали относно продуктовата гама, качени на официалната страница, защото дават най - пълна информация.

събота, 3 март 2012 г.

Nanogold серия за жени над 30 годишна възраст





            „Голяма част от правилното водене на играта МЛМ е да имаме силно местно събитие два пъти седмично или веднъж месечно, към което да насочваме кандидатите.”
                                                                                                            Ранди Гейдж

NanoGold Комплект Nanogold и коприна
• Nanogold заедно с копринените протеини образуват ефективна защита срещу UVA лъчи, които в значителна степен са отговорни за стареенето на кожата.
• Луксозните копринени текстури оставят след себе си нежно и приятно усещане.
Код: 2684
Цена на продукта: 140,60 лв


LR Health and Beauty systems представя революцията в козметичните продукти – новото оръжие срещу основния причинител на преждевременното стареене на кожата - слънчевата радиация. Съчетанието на злато и коприна предпазва кожата от ултравиолетовите лъчи UVA.
При създаването на серията Nanogold за първи път бяха използвани ценни наночастици от злато и коприна, в резултат на което бе открит революционен метод за защита срещу свободните радикали. За първи път съществува възможността за почти 100% предпазмане от ултравиолетовите лъчи UVA, които в голяма степен допринасят за преждевременно стареене на кожата.
Вредните ултравиолетови лъчи проникват под повърхностните слоеве на кожата и унищожават съединителната тъкан, отговорна за еластичността и външния вид на кожата. Ултравиолетовите лъчи могат да бъдат сравнени с “бомбардировка” върху колагеновите влъкна и причина за образуване на свободни радикали. С течение на врмето колагеновите влъкна се втвърдяват, губят еластичността си и така се появяват първите бръчки.
Веществата, съдържащи се в златните микрочастици и коприната, блокират ултравиолетовите лъчи, предотвратяват образуването на свободни радикали, и подпомагат възстановяването на колагена от самия организъм. Коприната активира синтеза на колагена, а златото “залепва” към нея и се предава към колагеновите влъкна, като така предпазва колагена.
Ефектът от комбинацията на злато и коприна е доказан с впечатляващи изследвания, при които са използвани живи клетки, изложени на ултравиолетови лъчи. Общият клетъчен механизъм бе разрушен. След добавянето на злато и коприна в основата, клетките отново са облъчени, в резултат на което функциите им се запазват.

ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ, ЧЕ:
-Формулата на златни микрочастици в комбинацията с коприна се предлага единствено от LR;
-Само чрез непрекъснатата употреба се осигурява дълготрайна защита срещу ултравиолетовите лъчи;
-Розово-виолетовия оттенък символизира качество;
-Златото и коприната с размери на наночастици се абсорбират от кожата и я възстановяват;
-Препоръчва се навременната превенция за намаляване на признаците на стареене на кожата;
-Ултравиолетовите лъчи засягат кожата през целия ден;
-При почистване на кожата наночастиците се просмукват от порите.

Почистващ крем
• Нежен пенообразен крем за почистване, съдържащ оризово масло
• Смесете с вода и почистете дълбоко кожата
150 мл
2680
44,90 лв.
( 29,93 лв. за 100 мл )
Златото и коприната проникват в кожата, подготвяйки я за останалите продукти. Поставете малко количество от крема върху дланите си и смесете с малко вода. Нанесете върху лицето и шията с леки масажиращи движения. След това измийте с хладка вода.

Тонизиращ лосион (тоник за лице)
• Изключително мека и богата текстура, съдържаща пантенол
150 мл
2681
44,90 лв.
( 29,93 лв. за 100 мл )
Богат на съставки лосион в лек розов цвят, тъй като златните наночастици придават виолетов оттенък. Почистете кожата и нанесете лосиона върху цялото лице и шията с помощта на тампон.

Дневен крем
03 | Дневен крем
• Коприненонежна кремообразна текстура, лесна за равномерно нанасяне
• Съдържа Nanogold, копринени протеини, специален комплекс Aglycal, TIMP-Peptiden и Uvinul A plus*
• Идеален за употреба като основа под фон дьо тена
50 мл
2682
58,90 лв.
( 117,80 лв. за 100 мл )
*Запазена марка на BASF AG
Ефективен крем с изключително иновативна комбинация от активни съставки. Съставката Uvenul A plus действа като външна защитна обвивка, която предпазва кожата от ултравиолетовите лъчи. Aglycal инхибира създаването на свободни радикали.

Нощен крем
04 | Нощен крем
• Богат луксозен крем за интензивна грижа за кожата през нощта
• Съдържа Nanogold, копринени протеини, TIMP-Peptidenョ, специален комплекс Aglycalョ и SYNョ-COLL**
• Идеално допълнение към грижата за лицето през деня
50 мл
2683
64,90 лв.
( 129,80 лв. за 100 мл )
** Произведено от Pentapharm Ltd.

Богат нощен крем. Подмладява кожата през нощта и спомага за производството на колаген от самия организъм. Този процес се подпомага от веществото Syn- Coll, което прави кожата еластична и издръжлива. След почистване на кожата с почистващия крем и лосиона, нанасяйте вечер върху лицето, шията и деколтето, правейки лек масаж.


Най-често задаваните въпроси за Nanogold

Защо някои хора твърдят, че златото действа добре на кожата, а други смятат, че то  има вредни странични ефекти?
Златото е благороден метал, съдържащ съединения с различни химични свойства. Известно е, че чистото злато има антиоксидантни свойства и най-вече поради тази причина вече повече от 100 години се използва в стоматологията. Златото има забележителни антистареещи двойства и поддържа баланса на кожата!  Също така е прочута с лечебния си ефект при слънчеви изгаряния. Златото ускорява възстановяването на кожата от вредното въздействие на слънчевите лъчи, като подпомага процеса на оздравяването на ДНК механизмите. Златните наночастици са доказали ефективността си и в борбата с различни заболявания.

Щом като продуктите от серията Nanogold съдържат злато, защо тогава те нямат съответния цвят?
Въпреки че златото обикновено е жълто, златните наночастици са с розов или виолетов оттенък. Златото променя цвета си когато е с толкова малки размери – по-малко от 100 нанометра1

Материалът е разработен от Вангел Панов

Няма коментари:

Публикуване на коментар